Festlokal

Festa och konferera i klassiska lokaler

Om oss

 

OM OSS

Letar du efter den perfekta festlokalen? Då har du kommit rätt. Vi  finns här för dig alla dagar i veckan och hjälper dig gärna att hitta rätt lokal och arrangera din fest efter dina önskemål. Vi är ett litet men erfaret och effektivt företag med ett stort kontaktnät. Vi samarbetar med över femtio restauranger och lokaluthyrare, utvalda med omsorg.

När vi knyter lokaler till vår verksamhet lägger vi stor vikt vid atmosfär och matfilosofi. Det är också viktigt för oss att kunna erbjuda våra kunder mervärden, som möjlighet till underhållning och vackra omgivningar. Många av våra lokaler erbjuder vidunderlig utsikt över Stockholm. Vi erbjuder även festlokaler på båtar som tar dig runt i Stockholm eller ut i skärgården. Allt är möjligt hos Festmäklarna.

Vi hittar en passande lokal och den rätta menyn

Oavsett om ditt arrangemang är en födelsedagsfest, släktträff eller bröllopskalas ser vi till att du hittar en lagom stor lokal och en passande meny. De flesta av våra lokaler har tillgång till scen och musikutrustning och dansgolv. Vill du själv hyra in ett band, DJ eller annan underhållning går det utmärkt, men vi kan även hjälpa till med det.

I vårt sortiment har vi även ett brett utbud av julbord. Titta in på hemsidan, här hittar du även lokaler som erbjuder julbord. Med sökfunktionen kan du även se vilka lokaler som passar storleken på just ditt sällskap.

Du kontaktar oss lätt via hemsidan eller på telefon. Du är också välkommen upp till vårt kontor. Du får alltid en personlig projektledare som hjälper till med arrangemanget, i vilken omfattning bestämmer du. Hör av dig till oss idag och låt oss hjälpa dig att arrangera den perfekta festen!

 

Ät gott, skåla och dansa i en klassisk festlokal!