Festlokal Bryggarsalen

Festa och konferera i klassiska lokaler

Om Bryggarsalen

dukat bord

Bryggarsalen

I anrika lokaler strax intill Odenplan hittar ni Bryggarsalen, en klassisk festlokal där ni äter och dricker gott, dansar och känner historiens vingslag. Bryggarsalen i det drygt hundraåriga Bryggarhuset på Norrtullsgatan rymmer upp till 200 sittande middagsgäster och upp till 360 minglandes. Här sitter ni i vackra, luftiga lokaler med panoramafönster och hela 8 meter i takhöjd. Både under och efter middagen finns det goda möjligheter till underhållning från scenen, som passar till såväl standup som liveband.

Bryggarhuset på Norrtullsgatan stod klart 1914. Då var det på platsen för det klassiska Hamburgerbryggeriet som hade bryggt öl ända sedan slutet av 1800-talet. I Bryggarhuset bryggdes det öl fram till början av 1970-talet. Sedan dess har huset varit hemvist åt allehanda aktiviteter, bland annat har lokalerna använts till diverse kulturverksamhet och vandrarhem.

Som gäster i Bryggarsalen väljer ni bland välkomponerande trerättersmenyer eller generösa bufféer. Bryggarsalens kockar lagar mat på råvaror från huvudsakligen ekologiska gårdar och lägger stor vikt vid att använda närodlade grönsaker och kött från välmående djur. Menyn skiftar efter säsong och årstider. På dryckessidan ser vi att öltraditionen fortfarande står sig stark i Bryggarhuset och numera samsas speciellt utvalda ölsorter från svenska mikrobryggerier med de klassiska vinerna på dryckeslistan.

Mat och dryck

Trerättersmenyer finns att beställa från 585 kr/person. Det går också att välja bland några av de generösa bufféerna, som också fås från 585 kr/person.

Till detta väljer ni med ett passande dryckespaket från 295 kr/person som innehåller 1 glas Cava, 3 glas vin eller öl plus tilltugg.

Lokalhyra

Lokalhyran är 21 750 kr för en kväll (18:00-01:00), men är ni över 100 personer ingår lokalhyran i middagspriset. I priset ingår personal, obemannad garderob, städning och scen. Musikutrustning kan hyras för 1500 kr för hela kvällen. På Bryggarsalen finns scen och dansgolv samt projektor för bildspel eller filmvisning.

Vi erbjuder även hyra av DJ till en kostnad av 7500 kr/kväll. I priset ingår ljud, ljus, rigg och transport samt 4 timmars musikunderhållning.

Tillgänglighet

Bryggarsalen har gjort sitt bästa för att göra det drygt hundraåriga, K-märkta huset tillgängligt för alla. Hissar finns och personalen ser till att alla får tillgång till festlokalen, men anmälan behöver göras innan.

Antal personer

Lokalen rymmer 200 sittande eller 360 minglande gäster.

Tid 

Lokalhyran avser abonnemang mellan 18:00 och 01:00. Om man så önskar går det att förlänga festen till 02:00 mot en extra kostnad på 2500 kr.

 

Ät gott, skåla och dansa på Bryggarsalen –  en klassisk festlokal!