Festlokal Bryggarsalen

Festa och konferera i klassiska lokaler

Om Bryggarsalen

dukat bord

Bryggarsalen

I anrika lokaler strax intill Odenplan hittar ni Bryggarsalen, en klassisk festlokal där ni äter och dricker gott, dansar och känner historiens vingslag. Bryggarsalen i det drygt hundraåriga Bryggarhuset på Norrtullsgatan rymmer upp till 200 sittande middagsgäster och upp till 360 minglandes. Här sitter ni i vackra, luftiga lokaler med panoramafönster och hela 8 meter i takhöjd. Både under och efter middagen finns goda möjligheter till underhållning från scenen, som passar till såväl standup som liveband.

Bryggarhuset på Norrtullsgatan byggdes stod klart 1914, på platsen för det klassiska Hamburgerbryggeriet där det bryggts öl sedan slutet av 1800-talet. I Bryggarhuset bryggdes öl fram till början av 70-talet och sedan har huset varit hemvist åt allehanda aktiviteter, bland annat har lokalerna använts till diverse kulturverksamhet och som vandrarhem.

Som gäster i Bryggarsalen väljer ni bland välkomponerande trerättersmenyer eller generösa bufféer. Bryggarsalens kockar lagar mat på råvaror från huvudsakligen ekologiska gårdar och lägger stor vikt vid att använda närodlade grönsaker och kött från före detta välmående djur. Menyn skiftar med årstiderna. På dryckessidan ser vi att öltraditionen fortfarande står sig stark i Bryggarhuset och numera samsas speciellt utvalda ölsorter från svenska mikrobryggerier med de klassiska vinerna på dryckeslistan.

Mat och dryck

Trerättersmenyer finns att beställa från 585 kr/person. Det går också att välja bland någon av de generösa bufféerna, också dem från 585 kr/person.

Till detta väljer ni med fördel ett dryckespaket från 295 kr/person innehållande 1 glas Cava, 3 glas vin eller öl plus tilltugg.

Lokalhyra

Lokalhyran är 21 750 kr för en kväll (18:00-01:00), men är ni över 100 personer så ingår lokalhyran i middagspriset. I priset ingår personal, obemannad garderob, städning och scen. Musikutrustning kan hyras för 1500 kr för hela kvällen. På Bryggarsalen finns scen och dansgolv samt projektor för bildspel eller filmvisning.

Vi erbjuder även hyra av DJ till en kostnad av 7500 kr/kväll. I priset ingår ljud, ljus, rigg och transport samt 4 timmars musikunderhållning.

Tillgänglighet

Bryggarsalen har gjort sitt bästa för att göra det drygt hundraåriga, K-märkta huset tillgängligt för alla. Hissar finns och personalen ser till att alla får tillgång till festlokalen, men anmälan behöver göras innan.

Antal personer

Lokalen rymmer 200 sittande eller 360 minglande gäster.

Tid 

Lokalhyran avser abonnemang mellan 18:00 och 01:00. Om man så önskar går det att förlänga festen till 02:00 mot en extra kostnad på 2500 kr.

 

Ät gott, skåla och dansa på Bryggarsalen –  en klassisk festlokal!